Ei kovin ihmeellisiä vieroitusoireita, ei älyttömän voimakkaita mielitekoja, ei riitelyä eikä kiukuttelua. Käsittääkseni en ole syönyt mitään muutakaan kohtuutonta määrää, vaan ihan normaalisti.

Se, että on ikään kuin kimpassa joidenkin kanssa, tukee päätöstä tosi paljon. Jos kaverit pystyy olemaan vuoden ilman alkoholia, pystyn minäkin olemaan ilman makeisia. Ei ilkeä antaa periksi ihan pienestä syystä.

Hiilihydraatteja kyllä tekee mieli, ruisleipää ja mysliä ja niitä molempia olen kohtuudella käyttänyt leipää enemmän, mysliä ihan vähän. Yritän pitää ruokapäiväkirjaa, että pysyn suunnilleen selvillä siitä mitä syön. Tarkoitus olisi laihtua tämän vuoden aikana ainakin kymppi ja jos liikunta lähtee hyvin käyntiin, niin ehkä toinekin, mutta se nyt on jo aika utopistista se.

Tänään en ehtinyt kävelemään. Heräsin myöhään, kiirehdin töihin, palasin kotiin kuudelta, söin ja pelasin perheen kanssa menolippua sen sijaan, että olisin lähtenyt yksin lenkille. Aivan liian vähän tulee oltua ja erityisesti pelattua lasten kanssa ja nyt siihen oli tilaisuus pitkästä aikaa.