tai kai oikeammin vaan niin addiktoinut sokeriin, että koska virallinen karkkilakkoni, jäätelölakkoni ja sokerilakkoni alkaa huomenna pidämme miehen kanssa tänään pienet makeisorgiat. Toffeejäätelöä ainakin syömme. Puhuin miehen äsken mukaan ja myös hän lopettaa makeisten syömisen tähän päivään. Heh heh, saas nähdä mitä siitä tulee.

Tiedän, että tämä tulee olemaan mulle ihan hirveän paha paikka. Olen äärimäisen huono luopumaan riippuvuuksistani ja oireilen vieroitusaikana voimakkaasti. Pinna tulee olemaan tiukalla ja retkahdusvaara ihan akuuttina ainakin kolme kuukautta ja senkin jälkeen. Mutta toisaalta olen luopunut aiemminkin aika monesta vakavasta riippuvuudesta, alkoholista, tupakasta, pelaamisesta ja kahvista, joten miksei tämäkin onnistuisi.

Toisaalta tässä on kaikenlaista muutakin painetta, vaativa kirjoituskurssi johon tekee mieli panostaa ja joka stressaa jossakin vaiheessa varmaan ihan älyttömästi ja nää työpaikan ihmiskuviot ja vaikka mitä. Ja joulu ilman suklaata, voi herran tähden, siitä tulee hauskaa.